Subsidies & Samenwerkingen

Naast ons ruime aanbod aan veiligheidsopleidingen en adviseringsdiensten aan bedrijven omtrent veiligheid, vinden wij samenwerkingen met partners in ons werkveld enorm belangrijk. Ook kijken wij continu naar mogelijkheden voor subsidies voor onze opdrachtgevers.

Bij Özel Opleidingen kan je gebruik maken van de volgende subsidies:

– VOMI
Voor bedrijven die actief zijn in de procesindustrie en lid zijn van de VOMI is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de opleiding van hun medewerkers. Dankzij deze tijdelijke subsidieregeling, in het leven geroepen door NL leert door met inzet van sectoraal maatwerk, is het mogelijk voor brancheorganisaties subsidie aan te vragen ter ondersteuning van het behoud van werk en het vinden van ander werk binnen een bepaalde sector. Het gaat hier om maximaal drie scholingsactiviteiten per werknemer en/of € 2.000,00 per deelnemer.


– Orsima
Werken in de Industriële Dienstverlening is vakwerk! Om het vak professioneel uit te kunnen oefenen is goede begeleiding en scholing belangrijk. Voor alle werkgevers en werknemers die werken in de industriële dienstverlening en vallen onder de werkingssfeer van de Orsima CAO is het mogelijk om een subsidieregeling aan te vragen. Orsima heeft een groot aanbod aan cursussen die in aanmerking komen voor subsidie.


– SOOB-subsidie
Bent u actief bij een bedrijf in de transport en logistiek en lid van het SOOB-subsidiefonds? Dan komt u in aanmerking voor de SOOB-subsidie. SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer. Het is een opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, die het volgen van opleidingen en trainingen voor huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak stimuleert. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Özel Opleidingen biedt diverse opleidingen aan die voor SOOB-subsidie in aanmerking komen.


– UWV Nederland
Het UWV is verantwoordelijk voor hulp aan werkzoekenden bij het vinden van werk en werkt samen met Özel Opleidingen om werkzoekenden te voorzien van de nodige scholing en weer terug aan de bak de te zetten! Bent u werkloos of zit u in de uitkering? U kunt terecht op de website van het UWV om te zien of u in aanmerking komt voor een scholingstraject.


– Subsidie aanvragen?
Benieuwd naar welke subsidies er zijn voor jouw bedrijf? En welke voordelen dit geeft? Wij geven jou als klant van Özel Opleidingen advies en bieden begeleiding bij jouw subsidieaanvragen. Neem contact met ons op voor de subsidies die passen bij jouw bedrijf!