Over Özel Opleidingen

Özel Opleidingen is één van de grotere spelers op het gebied van veiligheidsopleidingen. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit, snelheid en betrokkenheid met onze klanten. Graag ontzorgen wij jou van al jouw opleidingsvraagstukken! Wij beschouwen onze opdrachtgevers als partners en denken graag mee en voorzien in alle opleidingsbehoefte. Onze ervaren specialisten dragen voor een belangrijke mate bij aan het behalen van successen van onze opdrachtgevers.

Veiligheid op de werkvloer staat bij ons centraal. WIJ MAKEN WERK VEILIG. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis. Özel Opleidingen wil op korte termijn een zo breed mogelijk doelgroep bereiken en haar kennis delen, want een veilige werkomgeving is toch een van de belangrijkste dingen op het werkveld.

Wat wij doen

Wij verzorgen met ervaren, getraind en vakkundig personeel, alle activiteiten op het gebied van veilig werken. Ons personeel is geaccrediteerd, goed opgeleid en spreekt meerdere talen waardoor bepaalde opleidingen ook in vreemde talen gegeven kunnen worden. Ook beschikken wij over een breed aanbod aan materialen, theorie- en praktijkruimtes. Bij Özel Opleidingen heb je te maken met één partij waar je alles onder kan brengen als het gaat om de veiligheid van jouw organisatie, of het nou gaat om opleiden, adviseren, certificeren of keuren. Zo helpen wij organisaties graag op weg met bedrijfscertificeringen zoals, VCA*, VCA**, VCU en ISO.