Vca vca certificaat vca cursus

Ontvang uw VCA Basis en VCA VOL certificaat voor slechts € 99,- excl. BTW bij Özel Opleidingen

Ontvang uw VCA Basis en VCA VOL certificaat voor slechts € 99,- excl. BTW bij Özel Opleidingen

Ontvang uw VCA Basis en VCA VOL certificaat voor slechts € 99,- excl. BTW bij Özel Opleidingen

Heeft u uw VCA-certificaat nog niet gehaald? Dit is uw kans! Voor de maanden juli en augustus biedt Özel Opleidingen een speciale actie aan: VCA Basis en VCA VOL trainingen voor slechts € 99,- exclusief BTW. En dat niet zomaar op elke dag, maar exclusief op woensdagen!


Waarom VCA?

VCA, oftewel Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, is een programma waarmee u aantoont dat u veilig en gezond kunt werken. Dit certificaat is cruciaal voor iedereen die in een risicovolle omgeving werkt, zoals de bouw, techniek, en industrie. Met een VCA-certificaat laat u zien dat u op de hoogte bent van de veiligheidsvoorschriften en weet hoe u veilig moet handelen op de werkvloer.


Wat is VCA Basis en VCA VOL?

  • VCA Basis is bedoeld voor operationele medewerkers die veilig en gezond willen werken. Het behandelt onderwerpen zoals veiligheidsgedrag, risico’s en preventie.
  • VCA VOL is gericht op leidinggevenden en zzp’ers. Naast de basiskennis bevat deze training extra modules over het coördineren van veilig werken en het beoordelen van risico’s.


Waarom kiezen voor Özel Opleidingen?

Bij Özel Opleidingen krijgt u niet alleen een scherpe prijs, maar ook de beste begeleiding. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat u de stof goed begrijpt en met vertrouwen het examen kunt afleggen. Bovendien zorgen wij voor een prettige leeromgeving, waarin u zich volledig kunt focussen op het behalen van uw certificaat.


Actievoorwaarden

  • Prijs: € 99,- exclusief BTW per training
  • Periode: Elke woensdag in juli en augustus
  • Locatie: Özel Opleidingen, Vlaardingweg 36, 3044CK Rotterdam


Hoe kunt u zich inschrijven?

Schrijf u eenvoudig in via onze website of neem contact met ons op via info@ozelopleidingen.nl. Wees er snel bij, want vol is vol! Deze unieke kans wilt u niet missen.


Conclusie

Veilig werken is niet alleen een vereiste, maar ook een verantwoordelijkheid. Met een VCA Basis of VCA VOL certificaat bent u verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden om veilig aan de slag te gaan. Profiteer nu van onze zomeractie en schrijf u vandaag nog in bij Özel Opleidingen. We zien u graag op woensdag!


Özel Opleidingen - Voor een veilige en verantwoorde werkomgeving


Boek je cursus via onderstaande link

Acties - Acties Ozel Opleidingen